Wat doet een voedingscoach?

Als voedingscoach staan wij altijd paraat om u als klant te helpen en te begeleiden in het proces op weg naar een gezondere levensstijl. Zeker als het om een grote verandering in uw dagelijkse leven gaat is het enorm belangrijk om een begeleider te hebben die precies weet wat het beste voor uw wensen is. Zo worden uw doelen niet alleen bereikt, maar worden ze ook nog eens sneller bereikt dan wanneer u het proces alleen zou uitvoeren. Een voedingscoach geeft al jaren voedingsadvies en weet precies welke producten van Herbalife Nutrition geschikt zijn voor een optimaal resultaat. Schakel de expertise van een voedingscoach in en laat u motiveren en inspireren door iemand die al 29 jaar in het vak zit!

Taken van een voedingscoach

Naast het motiveren en inspireren van u als klant heb ik als voedingscoach nog veel meer taken om uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren bij een maaltijdplan. Na een eerste intake-gesprek, waaruit duidelijk wordt welk doel u wilt bereiken, zal ik direct een programma en product pakket adviseren. Zo kan het proces naar een gezondere levensstijl zo snel mogelijk van start gaan. Wij houden wekelijks contact via de telefoon en daarnaast zal er geregeld eens in de zoveel tijd een afspraak ingepland worden. Tijdens dit deze contactmoment kunt u aan mij vertellen hoe het proces verloopt en of er enkele problemen zijn waar u tegenaan loopt. Ook zal er -indien gewenst- gewogen en gemeten worden om te zien of er al een verandering in de vorm en het gewicht van het lichaam heeft plaatsgevonden. Dit alles wordt netjes bijgehouden om ervoor te zorgen dat u goed resultaat zult bereiken.

Afvallen Amstelveen

Afspraak maken met een voedingscoach

Via onze website is het mogelijk om met mij in contact te komen voor het krijgen van advies op het gebied van voeding. Zo kunt u direct een afspraak inplannen door te bellen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst telefonisch enkele vragen te stellen. Als voedingsadvies kan ik pas aangeven hoe lang het proces ongeveer zal duren op basis van uw huidige gezondheid en het doel dat u wil bereiken. Natuurlijk hoeft er geen verandering plaats te vinden. Het kan ook zo zijn dat u gewoon gezonder wil gaan leven door gezondere voeding te nuttigen. Wat uw wensen ook zijn, door middel van een afspraak met mij als voedingscoach zorgen wij er samen voor dat uw doelen behaald zullen worden!

Menu