Wat doet een voedingscoach?

Als voedingscoach staan wij altijd paraat om jou als klant te helpen en te begeleiden in het proces op weg naar een gezondere levensstijl. Zeker als het om een grote verandering in jouw dagelijkse leven gaat is het enorm belangrijk om een begeleider te hebben die precies weet wat het beste voor jouw wensen is. Zo worden jouw doelen niet alleen bereikt, maar worden ze ook nog eens sneller bereikt dan wanneer je het proces alleen zou uitvoeren. Een voedingscoach geeft al jaren voedingsadvies en weet precies welke producten van Herbalife  geschikt zijn voor een optimaal resultaat. Schakel de expertise van een voedingscoach in en laat je motiveren en inspireren door iemand die al 30 jaar in het vak zit!

Taken van een voedingscoach

Naast het motiveren en inspireren van jou als klant heb ik als voedingscoach nog veel meer taken om uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren bij een maaltijdplan. Na een eerste intake-gesprek, waaruit duidelijk wordt welk doel je wilt bereiken, zal ik direct een programma en product pakket adviseren. Zo kan het proces naar een gezondere levensstijl zo snel mogelijk van start gaan. Wij houden wekelijks contact via de telefoon en WhatsApp en daarnaast zal er geregeld een afspraak ingepland worden. Tijdens dit  contactmoment kun je aan mij vertellen hoe het proces verloopt en of er enkele problemen zijn waar je tegenaan loopt. Ook zal er -indien gewenst- gewogen en gemeten worden om te zien of er al een verandering in de vorm en het gewicht van het lichaam heeft plaatsgevonden. Dit alles wordt netjes bijgehouden om ervoor te zorgen dat je goed resultaat zult bereiken en daarna kunt behouden.

Afvallen Amstelveen

Afspraak maken met een voedingscoach

Via onze website is het mogelijk om met mij in contact te komen voor het krijgen van advies op het gebied van voeding. Zo kun je direct een afspraak inplannen door te bellen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst telefonisch enkele vragen te stellen. Als voedingsadvies kan ik pas aangeven hoe lang het proces ongeveer zal duren op basis van jouw huidige gezondheid en het doel dat je wil bereiken. Natuurlijk hoeft er geen verandering plaats te vinden. Het kan ook zo zijn dat je gewoon gezonder wil gaan leven door gezondere voeding te nuttigen. Wat jouw wensen ook zijn, door middel van een afspraak met mij als voedingscoach zorgen wij er samen voor dat jouw doelen behaald zullen worden!

Menu