Wat is voeding advies?

Bent u al jaren bezig met intensief sporten maar vliegen de kilo’s er nog steeds niet af? Of merkt u dat u moeite hebt met zelfbeheersing als het gaat om al dat lekkere eten dat er in de supermarkt te vinden is? Overweeg dan om voeding advies van mij en mijn team in te schakelen! Door middel van dit advies zal er samen naar mogelijkheden gekeken worden om uw doelen te kunnen bereiken. Of dit nou een gezondere leefstijl is of het verliezen of verkrijgen van gewicht; in alle gevallen staan wij voor u klaar! Door middel van speciale recepten en maaltijdplannen zal het mogelijk zijn om uw wensen binnen een mum van tijd uit te laten komen. Ook kunt u tips en heerlijke receptideeen vinden op https://www.myfoodboost.nl/

Hoe werkt voeding advies?

Mijn naam is Olinda Christian en ik geef al ruim 28 jaar advies op het gebied van voeding als voedingscoach. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van speciale producten, zoals die van Herbalife Nutrition. De combinatie van deze producten en de expertise van mij en mijn team maakt het mogelijk om uw doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Het maakt hierbij niet uit of u de wens hebt om aan te komen, af te vallen of een gezonde leefstijl aan te houden. Er is heel veel mogelijk op het gebied van voeding advies! Een van de grootste voordelen van het advies is dat de focus echt op u ligt. Eén op één zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig  een afspraak gemaakt worden om uw resultaten te bespreken, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp. U kunt 24/7  met uw vragen terecht.

Voeding advies

Aan de slag met voeding advies

Of u nou de wens heeft om op een bepaald gewicht te komen of dat u op zoek bent naar een gezondere leefstijl; door middel van ons voeding advies is het allemaal geen probleem! Zorg ervoor dat u zich weer fitter voelt en dat u lekkerder in uw vel zit. Wanneer u overweegt om voeding advies in te schakelen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel of mail en laat ons weten welke wensen u heeft. In het geval van een mailtje zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk terug te komen op uw bericht! Wacht niet nog langer en maak vandaag nog een verandering in uw ongezonde leefstijl door bij ons te starten met het krijgen van voeding advies!

Menu