Wat is voeding advies?

Ben je al jaren bezig met intensief sporten maar vliegen de kilo’s er nog steeds niet af? Of merk je dat je moeite hebt met zelfbeheersing als het gaat om al dat lekkere eten dat er in de supermarkt te vinden is? Overweeg dan om voeding advies van mij en mijn team in te schakelen! Door middel van dit advies zal er samen naar mogelijkheden gekeken worden om jouw doelen te kunnen bereiken. Of dit nou een gezondere leefstijl is of het verliezen of verkrijgen van gewicht; in alle gevallen staan wij voor je klaar! Door middel van ons unieke concept met o.a. speciale recepten en maaltijdplannen zal het mogelijk zijn om jouw wensen binnen een mum van tijd uit te laten komen. Ook kun je tips en heerlijke recept ideeën vinden op https://www.myfoodboost.nl/

Hoe werkt voeding advies?

Mijn naam is Olinda Christian en ik geef al ruim 30 jaar advies op het gebied van voeding als voedingscoach. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een uniek concept en speciale producten, zoals die van Herbalife . De combinatie van deze producten en de expertise van mij en mijn team maakt het mogelijk om jouw doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Het maakt hierbij niet uit of je de wens hebt om aan te komen, af te vallen of een gezonde leefstijl aan te houden. Er is heel veel mogelijk op het gebied van voeding advies! Een van de grootste voordelen van het advies is dat de focus echt op jou ligt. Eén op één zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig  een afspraak gemaakt worden om jouw resultaten te bespreken, maar het is ook altijd mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp. Je kunt 24/7  met jouw vragen terecht.

Voeding advies

Aan de slag met voeding advies

Of je nou de wens hebt om op een bepaald gewicht te komen of dat je op zoek bent naar een gezondere leefstijl; door middel van ons unieke concept en voeding advies is het allemaal geen probleem! Zorg ervoor dat je je weer fitter voelt en dat je lekkerder in jouw vel zit. Wanneer je overweegt om voeding advies in te schakelen kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel of mail en laat ons weten welke wensen je hebt. In het geval van een mailtje zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk terug te komen op jouw bericht! Wacht niet nog langer en maak vandaag nog een verandering in jouw ongezonde leefstijl door bij ons te starten met het krijgen van voeding advies!

Menu