Wie ben ik?

Mijn naam is Olinda Christian en dit jaar vier ik mijn 30ste jaar als voedingscoach.  Ik ben er trots op, dat ik al die jaren -en met veel succes- advies en begeleiding mag geven aan personen, die fitter willen worden en hun gewicht onder controle willen krijgen en behouden. Bij dit begeleidingstraject wordt er gebruikgemaakt van Herbalife producten. De combinatie van deze producten en de expertise van mij en mijn team is een uniek concept en maakt het mogelijk om diverse doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Het maakt hierbij niet uit of je de wens hebt om aan te komen, af te vallen of een gezonde leefstijl aan te houden. Er is heel veel mogelijk op het gebied van voedingsadvies! Een van de grootste voordelen van ons concept is dat de focus echt op jou ligt. Eén op één zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig een afspraak gemaakt worden om jouw resultaten te bespreken, via WhatsApp, Telegram, telefoon of persoonlijk contact. Zowel overdag, ‘s nachts als in het weekend kun je met je vragen terecht.  WIJ VERKOPEN  RESULTATEN; niet slechts producten!  En we zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Verder promoten we innovatieve Herbalife voedingsproducten voor professionele en recreatieve atleten.

Wat was jouw ontbijt vandaag?
Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl?
Wil je  graag op gewicht komen? (aankomen/afslanken)
Samen met mijn team willen wij jou graag hierbij helpen.
Wij werken met een methode, die al ruim 43 jaar effectief werkt en de programma’s zijn al in meer dan 90 landen wereldwijd een enorm succes.

Wat bieden wij?

Intake en programma advies

24/7 Support persoonlijk of via WhatsApp

5 of 21-dagen-challenge, maaltijdplan & recepten

Motivatie & inspiratie

1-op-1 persoonlijke begeleiding & coaching

Wegen en meten

Community

R E S U L T A A T !!

We gaan samen aan de slag om jouw doel te behalen. Bel me snel voor een vrijblijvende en persoonlijke afspraak zodat ik je ons succesconcept kan uitleggen.
Als specialist in schoonheid en gezichtsverzorging – met achtergrond sales en promotie van grote, internationale merken- vind ik het fijn om jou te leren, hoe je op een goede manier voor jouw huid kan zorgen. Met de kennis , dat we allemaal ouder worden, maar er jonger uit willen blijven zien bieden we een compleet pakket van Herbalife voeding. Zowel voor de binnen- als voor de buitenkant van  jouw lichaam. OUDER WORDEN, MAAR ER JONGER UITZIEN is ons motto.

Team Bodyline Nutritions

Team Bodyline Nutritions

Olinda Christian

Menu