Wie ben ik?

Mijn naam is Olinda Christian en ik geef al ruim 29 jaar advies op het gebied van voeding als voedingscoach. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van speciale producten, zoals die van Herbalife Nutrition. De combinatie van deze producten en de expertise van mij en mijn team maakt het mogelijk om uw doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Het maakt hierbij niet uit of u de wens hebt om aan te komen, af te vallen of een gezonde leefstijl aan te houden. Er is heel veel mogelijk op het gebied van voedingsadvies! Een van de grootste voordelen van het advies is dat de focus echt op u ligt. Eén op één zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig een afspraak gemaakt worden om uw resultaten te bespreken, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp. Zowel overdag als in de nacht kunt u met uw vragen terecht.

Verder promoten we innovatieve Herbalife voedingsproducten voor professionele en recreatieve atleten.

Wat was uw ontbijt vandaag?
Bent u op zoek naar een gezondere levensstijl?
Wilt u graag op gewicht komen? (aankomen/afslanken)
Samen met mijn team willen wij u graag hierbij helpen.
Wij werken met een methode, die al ruim 40 jaar effectief werkt en de programma’s zijn al in meer dan 90 landen wereldwijd een enorm succes.

Wat bieden wij?

Intake en programma advies

24/7 Support persoonlijk of via WhatsApp

Maaltijdplan & recepten

Motivatie & inspiratie

1-op-1 persoonlijke begeleiding & coaching

Wegen en meten

Community

Resultaat!!

We gaan samen aan de slag om uw doel te behalen. Bel me snel voor een vrijblijvende en persoonlijke afspraak zodat ik u ons succesprogramma kan uitleggen.
Als specialist in schoonheid en gezichtsverzorging – met achtergrond sales en promotie van grote, internationale merken- vind ik het fijn om u te leren, hoe u op een goede manier voor uw huid kan zorgen. Met de kennis , dat we allemaal ouder worden, maar er jonger uit willen blijven zien bieden we een compleet pakket van voeding voor de binnen- als de buitenkant van Herbalife Nutrition voor uw lichaam aan. ER GOED UITZIEN EN JE GOED VOELEN is ons motto.

Team Bodyline Nutritions

Team Bodyline Nutritions

Olinda Christian

Menu