Wat is voedingsadvies?

Ben je al jaren bezig met intensief sporten, maar vliegen de kilo’s er nog steeds niet af? Heb je moeite met zelfbeheersing als het gaat om eten? Overweeg dan een voedingsadvies van Bodyline Nutritions. Door middel van een voedingsadvies zullen wij, samen met jou, kijken naar de mogelijkheden zodat je jouw doelen kunt halen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een gezondere levensstijl, verliezen van gewicht of juist het verkrijgen van gewicht. Wij staan in alle gevallen voor je klaar. Wij maken gebruik van een uniek concept met  speciale recepten en maaltijdplannen zodat je jouw doelen op de juiste en gezonde manier zult behalen. Op onze website kun je ook recepten en tips vinden voor inspiratie.

Hoe werkt een voedingsadvies?

Mijn naam is Olinda Christian en ik geef al ruim 30 jaar advies op het gebied van voeding. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een uneik concept met speciale producten, zoals die van Herbalife. De combinatie van deze producten en onze expertise maakt het mogelijk om jow doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Wij kunnen jou helpen bij afvallen, aankomen of een gezondere levensstijl te hanteren. Er is veel mogelijk als het gaat om onze voedingsadvies. Een van de grootste voordelen van het voedingsadvies is dat de focus echt op jou ligt. 1-op-1 zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig  een afspraak gemaakt worden zodat we jow resultaten kunnen bespreken, maar het is ook altijd mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor jouw vragen. 

voedingsadvies

Aan de slag met voedingsadvies

Of je nu de wens hebt om op een bepaald gewicht te komen of dat je op zoek bent naar een gezondere leefstijl, door middel van ons voedingsadvies kunnen wij jou helpen om jouw doelen te behalen. Zorg ervoor dat je je weer fitter voelt en dat je lekkerder in jouw vel zit. Wij werken met een methode die al meer dan 40 jaar effect heeft en de programma’s zijn wereldwijd al een enorm succes. Wanneer je overweegt om ons voedingsadvies in te schakelen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Je kunt ons bellen of mailen zodat wij aan de slag kunnen gaan met jouw wensen. Natuurlijk zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk terug te komen op jouw bericht. Maak een verandering in jouw levensstijl en ga je beter voelen door te starten met onze voedingsadvies. 

Menu