Wat is voedingsadvies?

Bent u al jaren bezig met intensief sporten, maar vliegen de kilo’s er nog steeds niet af? Heeft u moeite met zelfbeheersing als het gaat om eten? Overweeg dan een voedingsadvies van Body Nutritions. Door middel van een voedingsadvies zullen wij, samen met u, kijken naar de mogelijkheden zodat u uw doelen kunt halen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een gezondere levensstijl, verliezen van gewicht of juist het verkrijgen van gewicht. Wij staan in alle gevallen voor u klaar. Wij maken gebruik van speciale recepten en maaltijdplannen zodat u uw doelen op de juiste en gezonde manier zult behalen. Op onze website kunt u ook recepten en tips vinden voor inspiratie.

Hoe werkt een voedingsadvies?

Mijn naam is Olinda Christian en ik geef al ruim 29 jaar advies op het gebied van voeding. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van speciale producten, zoals die van Herbalife Nutrition. De combinatie van deze producten en onze expertise maakt het mogelijk om uw doelen op het gebied van voeding te kunnen bereiken. Wij kunnen u helpen bij afvallen, aankomen of een gezondere levensstijl te hanteren. Er is veel mogelijk als het gaat om onze voedingsadvies. Een van de grootste voordelen van het voedingsadvies is dat de focus echt op u ligt. 1-op-1 zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de voortgang. Zo zal er regelmatig  een afspraak gemaakt worden zodat we uw resultaten kunnen bespreken, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor uw vragen. 

voedingsadvies

Aan de slag met voedingsadvies

Of u nu de wens heeft om op een bepaald gewicht te komen of dat u op zoek bent naar een gezondere leefstijl, door middel van ons voedingsadvies kunnen wij u helpen om uw doelen te behalen. Zorg ervoor dat u zich weer fitter voelt en dat u lekkerder in uw vel zit. Wij werken met een methode die al 40 jaar effect heeft en de programma’s zijn wereldwijd al een enorm succes. Wanneer u overweegt om van ons voedingsadvies in te schakelen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt ons bellen of mailen zodat wij aan de slag kunnen gaan met uw wensen. Natuurlijk zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk terug te komen op uw bericht. Maak een verandering in uw levensstijl en ga je beter voelen door te starten met onze voedingsadvies. 

Menu